Actief MeezeilenCaribbeanDenemarkenGriekenlandGriekenlandGriekenlandGriekenlandGriekenlandKroatiëKroatiëKroatiëKroatië

de weken hier in kroatië waren helemaal te gek 3.jpgbvi the bath-min.pngzeilvakantie kroatie op de preekstoelflottieljeleiders in porossandy-spit-green-cay-square-min.png

24/7 plezier

Heb je zin in een onbezorgde vakantie in ontspannen sfeer, terwijl de zon straalt en de wind door je haren waait? Wil je lekker luieren aan dek of juist actief meezeilen? En af en toe een verfrissende duik of snorkelen in helderblauw water? Ga dan mee zeilen!

Waar en wanneer?

check de mogelijkheden

Iedere dag nieuwe ontdekkingen, nieuw avontuur

sandy-spit-green-cay-square-min.png

Tijdens de zeiltocht duikt het ene mooie eiland na het andere op met schattige (vissers)dorpjes en gezellige kades. Onderweg zie je ongerepte natuur met mooie stranden, baaien, bergen en waarschijnlijk komen we ook dolfijnen tegen. Je valt van de ene verbazing in de andere. Iedere avond is een nieuwe beleving: knusse restaurantjes met smakelijke gerechten, borrels op het strand, gezellige feestavonden waarna je onder de sterrenhemel op het dek in slaap valt.

Hoe ziet een meezeilvakantie eruit?

Met drie tot zes deelnemers en onder begeleiding van een ervaren Amorgos schipper zeil je minimaal vijf dagen per week van eiland naar eiland. Dat doe je op een zeiljacht met 3 of 4 en soms 5 hutten, meestal 2 douches/toiletten, een dekdouche, een keuken en een heerlijke dek om te relaxen in de zon. Het grootste deel van de tijd zul je buiten zijn. Zeker in de zomermaanden kiezen een aantal deelnemers er zelfs voor om buiten te slapen! En dat kan prima.

Niets moet, veel kan

Het motto van meezeilvakanties is 'vrijheid blijheid'. Dus ben je graag actief, dan kun zowel aan boord als op de wal veel ondernemen. Kom je om uit te rusten, dan kun je heel veel relaxen zowel op als aan het water.

De dagopbouw

Ondanks dat we geen 'vast programma' hanteren en je de activiteiten grotendeels zelf kunt invullen, hebben de dagen wel een 'ritme'.

Na een lekker ontbijt en een koffie op een terras, vaar je in de loop van de ochtend uit om te zeilen. Rond de middag anker je in een baai om te lunchen, zwemmen of snorkelen. Aan het eind van de middag leg je aan in een dorp of stadje. De één gebruikt die tijd om te zwemmen of chillen. De ander gaat erop uit en ontdekt de omgeving.

's Avonds gaan we gezamenlijk uit eten in een taveerne of regelen iets aan boord of op een strandje (BBQ). In veel dorpjes is tot laat in de avond vertier voor degenen die dat willen.

Moet je ervaring hebben?

Nee, dat is absoluut niet nodig voor meezeilvakanties. Deze vakanties zijn voor zowel zonaanbidders, waterratten, buitenmensen, zeilers, jong, oud, single, niet single. Eigenlijk iedereen die samen met anderen wil genieten van een mooie zeilvakantie.

Met wie ga je op vakantie?

Op een meezeilvakantie kunnen enkele deelnemers elkaar kennen, maar een groot deel boekt alleen. Dat maakt het nog leuker: vanaf dag één zeil je samen met "de crew" in een prachtige omgeving. Een ongedwongen en relaxte sfeer om nieuwe mensen te ontmoeten. De samenstelling van de groep is breed en veelzijdig. Diverse opleidingen, verschillend in zeilervaring, man, vrouw, jong en oud. Wat we delen is de zin in zeilen! De meeste deelnemers zijn tussen 25 en 60 jaar oud. De 'normale' meezeilvakanties zijn voor deelnemers vanaf 18 jaar.

Bijzondere reizen

 • Ervaren zeilers: ben je op zoek naar een zeilvakantie met extra uitdaging omdat je al veel hebt gezeild? Dan zijn onze ervaringstochten in de Griekse Cycladen wellicht iets voor jou.
 • Singles: we organiseren geen reizen specifiek voor singles. We organiseren vakanties met 24/7 plezier in zeilen, samen zijn, buiten zijn, avontuur en chillen. De praktijk leert dat 60% van de deelnemers alleen boekt; je bent nooit de enige alleengaande tussen 'stelletjes'.
 • Gezinnen: daar organiseren we Family Sailing voor. Gezinnen van 3 tot 5 evt. 6 personen kunnen zo deelnemen aan een gezinsflottielje op één van onze zeiljacht met een Amorgos schipper en flottieljeleider. Je zeilt dan met maximaal 9 gezinnen en een flinke groep kinderen. Super gezellig en gemakkelijk!
 • Vriendengroep: daarvoor hebben we Sailing with Friends. Met een club vrienden zonder enige zeilervaring een top vakantie! Een ervaren Amorgos schipper neemt jullie mee in een klein flottielje. Samen met hem/haar zeilen jullie een week lang naar de mooiste eilanden.
 • Waar en wanneer?

  check de mogelijkheden
  st_kornati baaieven een heerlijk weekje.jpgzeiljachten in flottieljezeilvakantie kroatie snorkelenzeilvakantie kroatie aan boord

  Hieronder vind je de prijzen en beschikbaarheid van de meezeilvakanties de komende maanden. Wil je mee met een zeilcursus? Die organiseren we ook! Super leuke vakanties met dezelfde bestemmingen en route's maar je leert ook nog zeilen op een zeiljacht van een ervaren Amorgos instructeur. Kijk in het overzicht van de zeilcursussen waar of wanneer dat kan. Of neem contact op om te overleggen.

  Vertrek