Sailing with FriendsGriekenlandKroatië

de weken hier in kroatië waren helemaal te gek 3.jpgzakynthosflottieljeleiders in poroscorfu zonsondergangst_vissersboten

Zeilen met je vrienden

Heb je zin in een onbezorgde vakantie met vrienden? Een combinatie van ultieme vrijheid, prachtige omgeving, zeilen, feesten en ontspannen? Onder een blauwe hemel in de zon met z'n allen op een zeilboot... geweldige uitzichten, een verkoelende duik in het water en iedere dag een nieuwe omgeving verkennen. Is dat iets voor jullie? Lees verder..

Iedere dag nieuwe ontdekkingen, nieuw avontuur

Zonsopkomst - Ormos Palai__s Epidh__vrou 1

Zeilen is een geweldige manier om een kustgebied of eilandenrijk te ontdekken. Het ene na het andere eiland doemt op aan de horizon. Soms kleine, onbewoonde pareltjes. Maar ook eilanden met gezellige kades en authentieke (vissers)dorpjes. Onderweg zeilen we langs stranden, baaien, bergen. Misschien komen we dolfijnen tegen. En iedere avond een nieuwe locatie om te verkennen: knusse restaurantjes met smakelijke gerechten, borrels op het strand of een vette feestavond waarna je onder de sterrenhemel op het dek van ons zeiljacht in slaap valt.

Een voorbeeld dagje Sailing with Friends

De dag begint als je wakker wordt met het geluid van de zee. Afhankelijk van waar we zijn en waar je zin in hebt, kies je voor een ontbijt aan boord of op een terrasje aan de kade. Na een verfrissende duik in het water, begint de zeiltocht naar de volgende bestemming: een afgelegen baai, geheime grotten, een onbewoond eiland of bruisende steden. Met op de achtergrond de geluiden van je favoriete afspeellijst relaxen op het dek of achter het roer turen over de horizon. Ontspannen en feesten naar eigen inzicht.

Hoe dat werkt?

Het is eigenlijk super eenvoudig: verzamel een clubje vrienden en lanceer het idee om met elkaar op een zeilboot de mooiste zonnige baaien te gaan zoeken. Kies voor Kroatië of Griekenland. En plan een week die voor jullie het beste werkt. Succes gegarandeerd! Je hoeft niet eens te kunnen zeilen.

Je kunt mee met drie tot vijf vrienden per zeiljacht. Onder begeleiding van een ervaren Amorgos schipper zeil je minimaal vijf dagen per week. Dat doe je op een zeiljacht met 3 of 4 hutten, meestal 2 douches/toiletten, een dekdouche, een keuken en een ruim dek om te relaxen in de zon. Het grootste deel van de tijd zul je buiten zijn. Zeker in de warme maanden kiezen een aantal deelnemers er zelfs voor om buiten te slapen! En dat kan prima.

Niets moet, veel kan

Het motto van Sailing with Friends is 'vrijheid, blijheid'. Dus ben je graag actief, dan kun zowel aan boord als op de wal veel ondernemen. Kom je om uit te rusten, dan kun je heel veel relaxen zowel op als aan het water.

Moet je ervaring hebben?

Nee, dat is niet nodig voor Sailing with Friends. Deze vakanties zijn voor zowel zonaanbidders, waterratten, buitenmensen, zeilers, jong, oud. Dus je kunt al je vrienden meenemen. We bieden dit overigens alleen aan in de weken buiten de schoolvakanties. Op die manier weet je zeker dat de deelnemers op de andere boten in vloot volwassenen zijn.

Betaalbaar

Volgens ons is zeilen voor iedereen. En zijn zeilvakanties toegankelijk en betaalbaar. In Kroatië zeil je vanaf ongeveer € 75 per persoon per dag een volle week met een professionele Nederlandse schipper. Dat is een prijs zonder vluchten. Ga je naar Griekenland, dan is de reis inclusief vliegreizen en kom je uit op ca. € 125 per persoon per dag.

In vergelijking met een hotelovernachting is dit niet alleen goedkoper, maar ook zoveel leuker! Je slaapt aan boord van het zeiljacht, ankert iedere nacht op een nieuwe plek, komt op te gekke eilanden en zwemt wanneer je maar wil.

Waar en wanneer?

check de mogelijkheden
st_kornati baaizeiljachten in flottieljezeilvakantie kroatie snorkelenzeilvakantie kroatie zonsondergang zutzeilvakantie kroatie kornati eilanden (2)
Vertrek
Za 24 sep.
Uitverkocht!
Prijs per persoon bij 4 personen, inclusief vliegreis
Za 01 okt.
Uitverkocht!
Prijs per persoon bij 4 personen, inclusief vliegreis
Za 08 okt.
Prijzen & boeken
Prijs per persoon bij 4 personen, inclusief vliegreis